🎥 Nieky & zoon Geraldo Holzken samen in de ring: 'Kickboks Dynastie' Nieuws
Nieuws

🎥 Nieky & zoon Geraldo Holzken samen in de ring: 'Kickboks Dynastie'

🎥 Nieky & zoon Geraldo Holzken samen in de ring: 'Kickboks Dynastie'

Nieky Holzken is een icoon in de kickbokswereld. Zijn zoon Geraldo bewijst nu dat hij het talent van zijn vader heeft geërfd.

In een bijzondere training tonen vader en zoon hun vaardigheden in de ring, en laten ze zien wat de toekomst in petto heeft voor de volgende generatie Holzken-vechters.

Geraldo's ontluikende talent en Nieky's begeleiding

Geraldo, die de vechtsport met de paplepel ingegoten kreeg, traint hard om in de voetsporen van zijn vader te treden. De kracht en precisie in zijn stoten en trappen zijn verbluffend, en doen denken aan de stijl van zijn beroemde vader. Nieky begeleidt zijn zoon met trots en expertise, en deelt zijn kennis en ervaring om Geraldo's talent te ontwikkelen.

De ring wacht op Geraldo

De training van Nieky en Geraldo is meer dan een vader-zoon moment. Het is een blik op de toekomst van kickboksen in Nederland. Geraldo's talent en toewijding, gecombineerd met de begeleiding van zijn ervaren vader, maken hem tot een beloftevolle atleet met het potentieel om het op het internationale toneel ver te schoppen.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws