Jamal Ben Saddik: Fans reageren massaal op schorsing topkickbokser Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik: Fans reageren massaal op schorsing topkickbokser

Jamal Ben Saddik: Fans reageren massaal op schorsing topkickbokser

Jamal Ben Saddik is met terugwerkende kracht tot maart voor 6 maanden geschorst door Glory Kickboxing. Het trap incident tijdens de zwaargewicht Grand Prix ligt daar aan ten grondslag.

Na het incident welke plaatsvond op 9 maart tijdens de Glory zwaargewicht Grand Prix in het Gelredome Arnhem bleef het lang stil tot vandaag. Het nieuws zorgt voor veel reacties van voor en tegenstanders. Waar de fans van Ben Saddik over het keuren van eigen vlees zoals bij de slager door Glory, zijn er ook die het besluit steunen.

Wat opvalt is dat Glory het bericht summier deelde op X het voormalige Twitter en haar eigen site. Waar het normaliter ook op Instagram en Facebook al het nieuws deelt gebeurde dit nu niet. Of dit is om fans geen platform te geven voor reactie's is niet duidelijk.

Stop met Rico Verhoeven voor te trekken

Toch vinden de fans bij de diverse media waar het nieuws gedeeld wordt hun weg om meningen te uitten. "Het lijkt alsof Glory er alles aan doet om de organisatie ongeloofwaardig te maken. Komen ze met een goed lichtzwaargewicht toernooi en dan zo een statement er even achteraan. Als ik dit paar dagen eerder had gehoord, had ik die kaartjes niet gehaald. Stop met Rico voor te trekken en word eens een volwassen organisatie", leest een reactie.

Een andere fan begrijpt de schorsing: "Goedzo! Ben een fan van hem als vechter maar alles er omheen hoort niet thuis op grootste podium. Hij moet z’n handen laten spreken tijdens een partij." De schorsing van Ben Saddik is voor zes maanden wat inhoudt dat Ben Saddik in september weer zou kunnen vechten.

Of er later dit jaar een gevecht komt tussen Ben Saddik en Verhoeven laat zich raden. Dat deze een extra lading mee krijgt met wat er de afgelopen periode is gebeurt is meer dan duidelijk volgens insiders.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws