Voormalig Glory Kampioene Anissa Meksen krijgt titelgevecht bij ONE Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Voormalig Glory Kampioene Anissa Meksen krijgt titelgevecht bij ONE Championship

Voormalig Glory Kampioene Anissa Meksen krijgt titelgevecht bij ONE Championship

Anissa Meksen is terug! De Franse vechter zal het opnemen tegen Phetjeeja Lukjaoporongtom in een interim atoomgewicht kickbokstitelgevecht tijdens ONE Friday Fights 46 op 22 december.

Meksen liet zich niet zien bij de wegingen voorafgaand aan ONE Fight Night 6 in januari. Deze beslissing kostte haar bijna een heel jaar, aangezien ze sindsdien aan de zijlijn heeft gezeten. Haar was beloofd dat ze een kans zou krijgen op de interim atomgewicht kickbokstitel.

Deze kans leek echter aan Meksen te zijn ontglipt toen ze op het laatste moment probeerde de voorwaarden van haar gevecht met Stamp Fairtex met gemengde regels te heronderhandelen.

Een snelle start

Maar Meksen, die drie gevechten heeft gewonnen bij ONE Championship, krijgt eindelijk de kans om in december voor die titel te strijden. Phetjeeja maakte pas in januari haar debuut voor de organisatie, maar heeft al vier tegenstanders verslagen in het Lumpinee Stadium.

Na indruk te hebben gemaakt op de wekelijkse evenementen kreeg ze vorige maand de kans om deel te nemen aan ONE Fight Night 15. Het was de eerste keer dat Phetjeeja vocht op Prime Video, en ze maakte gehaakt van Celest Hansen in de derde ronde.

Topevenement

Deze evenementen vinden elke vrijdagavond plaats in het Lumpinee Stadium. Ongeveer om de vier maanden halen de matchmakers alles uit de kast voor een speciale kaart, en dit lijkt er een van te zijn.

ONE Friday Fights 34 was het laatste topevenement en het brak naar verluidt diverse kijkcijferrecords. Superlek Kiatmoo9 versloeg Rodtang Jitmuangnon in het hoofdgevecht en fans in Thailand zullen enthousiast zijn om te zien hoe de kaart er op 22 december uitziet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws