Voormalig Glory-kampioen Anissa Meksen accepteert uitdaging van K-1 kampioen KANA Nieuws
Nieuws

Voormalig Glory-kampioen Anissa Meksen accepteert uitdaging van K-1 kampioen KANA

Voormalig Glory-kampioen Anissa Meksen accepteert uitdaging van K-1 kampioen KANA

Anissa Meksen, voormalig Glory-kampioen en ONE Kickbokser, heeft eindelijk gereageerd op de aanhoudende uitdagingen van K-1 vrouwen vlieggewicht-kampioen KANA Morimoto.

In haar Instagram-bericht nodigde Meksen KANA uit om bij ONE Championship te vechten. KANA accepteerde de uitnodiging en benadrukte haar wens om te concurreren op het wereldtoneel. CEO Chatri Sityodtong leek ontvankelijk, maar merkte op dat KANA mogelijk nog niet klaar is voor de strijders van ONE.

"Ik heb altijd al met jou willen vechten, de sterkste ter wereld. Vanaf het moment dat ik me bewust werd van jou, heb ik me ingezet om de beste te worden, heb ik respect voor je en ben ik vooruitgegaan om met jou te vechten", reageerde Kana. "Als ik met jou kan vechten, ben ik altijd en overal klaar om jou onder ogen te zien."

Anissa Meksen doorbreekt stilte, verwelkomt uitdaging van K-1 Kampioen KANA en nodigt haar uit om te vechten bij ONE Championship

KANA stopte daar niet, ze richtte zich tot Chatri, de CEO van ONE Championship, en verklaarde: "Meneer Chatri Sityodtong. Ik wil vechten op het beste podium ter wereld." Sityodtong lijkt ontvankelijk te zijn en reageerde met: "Ik zou het geweldig vinden om jou bij ONE te zien, KANA, als je tegen Meksen in ONE wilt vechten, laten we het doen!"

De interactie suggereert dat Meksen haar geschillen met ONE heeft opgelost, terwijl KANA wellicht ontevreden is over K-1's huidige management en naar nieuwe kansen zoekt. Echter, een gevecht tussen Meksen en KANA lijkt onwaarschijnlijk, gezien eerdere uitspraken van Chatri Sityodtong over co-promotie met de UFC en de K-1 die hij minderwaardig noemde tegenover zijn eigen organisatie. Andere K-1-kampioenen, zoals Yuki Yoza, zoeken ook mogelijkheden buiten hun organisatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws