UFC plant pensioen Conor McGregor (35): 'Dit zijn de opties' MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC plant pensioen Conor McGregor (35): 'Dit zijn de opties'

UFC plant pensioen Conor McGregor (35): 'Dit zijn de opties'

Conor McGregor, die onlangs 35 jaar werd, overweegt serieus om met pensioen te gaan in de wereld van gemengde vechtsporten (MMA).

Deze beslissing rondom McGregor komt voort uit zowel zijn leeftijd als zijn lange perioden van inactiviteit in de sport, gecombineerd met zijn financieel succes, dat velen van mening zijn dat het hem minder hongerig heeft gemaakt dan in zijn jongere jaren, toen hij de harten van fans veroverde.

Conor McGregor overweegt pensionering op 35-jarige leeftijd

Er wordt nu gespeculeerd over het mogelijke pad van McGregor's pensionering. Veteranen uit de MMA-wereld, waaronder 'Big' John McCarthy en Josh Thomson, hebben gesuggereerd dat McGregor na zijn geplande gevecht met Michael Chandler mogelijk een confrontatie met Nate Diaz aangaat. Dit zou een veelbesproken trilogiegevecht zijn tussen de twee iconen in de sport.

Na dit mogelijke gevecht met Diaz zou de UFC de toekomst van McGregor bespreken, met inbegrip van een mogelijke pensionering. Er is echter nog een andere wending aan dit verhaal, aangezien McGregor onlangs in Saoedi-Arabië werd gezien met bokslegende Manny Pacquiao. Dit heeft geleid tot speculaties over een mogelijk boksgevecht tussen de twee, en de Saoedische koninklijke familie lijkt geïnteresseerd in het organiseren van een dergelijk gevecht om hun land als een belangrijke locatie voor gevechtsporten te promoten.

Toekomstscenario's besproken

Terwijl McGregor verlangt naar een snelle terugkeer naar de octagon na bijna drie jaar van afwezigheid, blijft zijn toekomst in de vechtsporten onzeker en onderwerp van voortdurende discussie. Fans en experts wachten gespannen af om te zien welke wendingen dit fascinerende hoofdstuk in de carrière van de Ierse vechtsportlegende zal nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws