Badr Hari: 'Iedereen moet de echte waarheid kennen' Nieuws
Nieuws

Badr Hari: 'Iedereen moet de echte waarheid kennen'

Badr Hari: 'Iedereen moet de echte waarheid kennen'

Badr Hari is een van de vechters die zich openlijk durft uit te spreken over de situatie in Gaza en de toorn der wraak die Israël heeft losgelaten op de Palestijnen.

De strijd die gaande is houdt dagelijks de gemoederen bezig en verdeeld mensen waarvan velen zeggen dat de waarheid wordt gecensureerd. Wie nog te geloven in de wirwar van social media accounts die van alles roepen en suggereren.

badr hari 2

In de tussentijd worden nieuwskanalen uitgeschakeld die als spreekbuis fungeren voor wat er in Gaza gebeurt. De kickbokslegende deelt dan ook een aantal van de gecensureerde nieuwskanalen onder zijn 3 miljoen volgers. Er zijn veel discussies gaande of bekende sporters zich wel moeten mengen in het conflict. Zo worden UFC-vechters die zowel de Palestijnse of Israëlische kant kiezen flink aangevallen door critici.

badr hari

Aan de andere kant is het aandacht vestigen van bekende personen zoals Badr op zaken in de wereld zoals het conflict in Gaza juist een goede zaak, vinden voorstanders. "Waarom niet je grote groep volgers vragen om dit soort zaken te delen", leest een reactie.

Toch moet er voorzichtigheid worden geboden, inmiddels zijn er videobeelden opgedoken van in scene gezette situaties die achteraf niet juist bleken, van zowel Israëlische kant als die van Hamas.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws