đŸŽ„ | Wat een pak slaag! Rode Tarzan Datsik onderuit na afstraffing tijdens bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

đŸŽ„ | Wat een pak slaag! Rode Tarzan Datsik onderuit na afstraffing tijdens bokswedstrijd

đŸŽ„ | Wat een pak slaag! Rode Tarzan Datsik onderuit na afstraffing tijdens bokswedstrijd

Viacheslav Datsik ging gisteren zijn ondergang tegemoet door de hand van Petr Romankevich tijdens Fight Club REN TV in Moskou gisteravond. De controversiële Datsik moest opgeven na een geducht pak slaag.

Viacheslav Datsik, ook bekend als Rode Tarzan en Roodharige Tarzan, is een Russische blanke supremacist, veroordeelde misdadiger, professionele bokser, kickbokser en mixed martial artist. Hij stapte de ring in tegen Petr Romankevich een allround zwaargewicht, bokser en MMA-vechter.

Dik pak slaag voor Datsik

Daar waar Datsik zijn laatste wedstrijden steeds wist te winnen ging hij in ronde twee ten onder door opgave. Romankevich had Datsik zo gegeseld dat deze niet verder kon.

Eerder deze week veroorzaakte Datsik als controverse door tijdens de stare down met Romankevich een legerjas te dragen met het gehate embleem van de Wagner Group die in de oorlog van Rusland met OekraĂŻne beschuldigd worden van slachtingen onder bevolking van het land.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws