Schorsing Alistair Overeem slaat nergens op! 'Rico Verhoeven gevecht moet er komen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Schorsing Alistair Overeem slaat nergens op! 'Rico Verhoeven gevecht moet er komen'

Schorsing Alistair Overeem slaat nergens op! 'Rico Verhoeven gevecht moet er komen'

Alistair Overeem is na het schenden van de anti dopingregels voor een jaar geschorst door Glory Kickboxing. Zijn wedstrijd tegen Badr Hari is omgezet naar een no contest. Onzin zegt zijn coach Nick Hemmers.

De partij tegen Badr Hari is omgezet naar 'no contest' naast de schorsing van een jaar. Overeem zou een ontstekingsremmer hebben gebruikt voor een rugblessure waarmee hij kampte. Een niet-prestatiebevorderend middel welke geen invloed zou hebben gehad op de prestaties van de vechter.

Hemmers zegt dat Overeem verrast was dat na acht maanden nog steeds sporen te vinden waren in zijn systeem. "Het was voor Alistair een grote verrassing dat er na al die maanden nog sporen gevonden zijn", zegt Hemmers.

Schorsing Alistair Overeem slaat nergens op

Naast het feit dat Overeem volgens Hemmers ten onrechte is geschorst is deze van mening dat de no contest nergens op slaat. "Alistair heeft gewonnen punt uit, en daar blijf ik bij", aldus Hemmers die als een blok achter Overeem blijft staan.

Overeem zal dan ook kunnen rekenen op de steun van Hemmers die aangeeft de topatleet te blijven trainen. Hemmers zegt dat de fans maar 1 gevecht willen zien, Overeem tegen Rico Verhoeven en hoopt dat dit er nog van komt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws