Alistair Overeem uitgedaagd door KSW kampioen Phil De Fries voor titanengevecht MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alistair Overeem uitgedaagd door KSW kampioen Phil De Fries voor titanengevecht

Alistair Overeem uitgedaagd door KSW kampioen Phil De Fries voor titanengevecht

Phil De Fries had minder dan vier minuten nodig om Todd Duffee te verslaan voor de 8e de KSW-zwaargewicht titel te claimen in de headliner van KSW 79 afgelopen weekend.

Het gevecht dat plaatsvond Zaterdag in de Home Credit Arena in Liberec, Tsjechië. was voor De Fries gelijk de aanleiding om de Nederlandse vechtlegende Alistair Overeem uit te dagen. Staande in de KSW kooi deed De Fries dan ook de uitdaging uitgaan.

"Het voelt goed. Respect voor Todd, hij is een geweldige vechter, maar ik ben nu de man en dat zal zo blijven', zei De Fries na afloop. "Ik wil twee dingen: ik wil Alistair Overeem in de stadionshow [op 3 juni] en ik wil dat mijn Rolex vijf jaar dienst doet."

Phil De Fries daagt Alistair Overeem uit

KSW houdt een groots even op 3 juni in het nationale stadion, de PGE Narodowy, in Warschau, Polen, met XTB KSW Colosseum 2. Daar wil de KSW kampioen dus de strijd aangaan met de Nerderlander.

Wat Overeem betreft deze heeft een contract bij Glory Kickboxing maar heeft wel de vrijheid om bij andere (MMA) organisaties te vechten. Op het ogenblik wacht Overeem de uitslag af van zijn B-staal na constatering van een verboden middel in zijn laatste wdstrijd met Badr Hari.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws