Donovan Wisse blijft Glory kampioen na felle strijd tegen Michael Boapeah Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Donovan Wisse blijft Glory kampioen na felle strijd tegen Michael Boapeah

Donovan Wisse blijft Glory kampioen na felle strijd tegen Michael Boapeah

Tijdens Glory Collision 6 stond Donovan Wisse vandaag voor de uitdaging om zijn middengewicht titel te verdedigen tegen de vastberaden uitdager Michael Boapeah. Het gevecht leverde een adembenemende vertoning op, en Wisse slaagde erin zijn kampioenschap te behouden, zij het na een felle strijd.

Vanaf de allereerste ronde leek het erop dat Wisse de overhand had in de wedstrijd. Boapeah, vastbesloten om niet zomaar toe te geven, gaf echter flink weerstand. Wisse probeerde zijn dominante positie te handhaven, maar Boapeah bleef vechten en weigerde op te geven.

In de tweede ronde deelde Boapeah een verwoestende hoekstoot uit op het lichaam van Wisse, waardoor de kampioen even leek te wankelen. Deze ronde werd terecht toegekend aan Boapeah, die hiermee zijn vastberadenheid en vechtvaardigheid toonde.

Spannende strijd tegen hongerige uitdager Michael Boapeah

De derde en vierde ronden van het gevecht waren bijzonder competitief, met beide vechters die hun uiterste best deden om de overhand te krijgen. Wisse slaagde er echter in beide rondes te winnen, zij het met minimale voorsprong.

Het was pas in de vijfde en beslissende ronde dat Wisse in de 'sloopmodus' ging en Boapeah bijna knock-out bracht in de eerste helft van de ronde. Boapeah hield echter stand en voltooide de vijf ronden tegen de kampioen, een prestatie die veel andere uitdagers niet kunnen evenaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws