Rico Verhoeven krijgt enorme tegenslag voor zijn kiezen Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven krijgt enorme tegenslag voor zijn kiezen

Rico Verhoeven krijgt enorme tegenslag voor zijn kiezen

Rico Verhoeven Glory zwaargewicht kampioen lanceerde samen met het inmiddels failliet verklaarde High End Nutrition zijn eigen lijn voedingssupplementen: Ricoded.

Ondanks alle goede bedoelingen, heeft het bedrijf achter de lijn een financiële knock-out gekregen. De rechtbank in Amsterdam verklaarde High End Nutrition op 2 mei failliet.

"Ik heb mijn ambassadeurschap bij High End Nutrition voorlopig beëindigd, wat mij zeer spijt", zegt Verhoeven tegen Hart Van Nederland. De Glory kampioen geeft aan dat meerdere bedrijven hem hadden benaderd die ook last hadden van achterstallige betalingen door High End Nutrition.

Tibor Koppers de man achter High End Nutrition was op het moment van het faillissement onbereikbaar voor commentaar. De reden van het faillissement is voorlopig nog onduidelijk, maar de curator is begonnen met een onderzoek.

Het merk werd met veel bombarie in de markt gezet en verzekerde hoge kwaliteit voedingsupplementen. Ricoded van Verhoeven was daar een uitvloeisel van.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws