Nieky Holzken gaat tegenstander Arian Sadikovic compleet slopen! 'Geen genade' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nieky Holzken gaat tegenstander Arian Sadikovic compleet slopen! 'Geen genade'

Nieky Holzken gaat tegenstander Arian Sadikovic compleet slopen! 'Geen genade'

Nieky Holzken een van de beste kickboksers ter wereld staat op 9 juni tegenover Arian Sadikovic op ONE Fight Night en hij komt om te slopen.

Gisteren tijdens de laatste wedstrijd van voormalig Glory kickbokser Robbie Hageman had onze redactie een kort interview met Holzken. De topvechter zegt op 39-jarige leeftijd nog niet klaar te zijn en de fans kunnen in zijn gevecht tegen Sadikovic vuurwerk verwachten.

Kickboksers zijn geen criminelen

"Ik heb nog vijf gevechten in mijn contract met ONE, en ik ga deze stuk voor stuk goed afsluiten", zegt Holzken. "Ik zal met Sadikovic ook geen genade tonen, ik ga hem slopen." Als Holzken iets voorspelt dan komt dit in de praktijk vaak uit dus het gevecht beloofd nu al een knaller te worden.

Ook zegt Holzken dat het kickboksen in de lift zit, echter zet hij ook zijn kanttekeningen bij de negativiteit die de sport nog steeds over zich heen krijgt. "Wij zijn vechter en geen criminelen, ook al wordt dat in de pers nog vaak zo gesteld", aldus Holzken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws