🎥 OEPS! Scheidsrechter krijgt kaakslag van kickbokser tijdens verhit K-1 gevecht Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 OEPS! Scheidsrechter krijgt kaakslag van kickbokser tijdens verhit K-1 gevecht

🎥 OEPS! Scheidsrechter krijgt kaakslag van kickbokser tijdens verhit K-1 gevecht

Sina Karimian vandaag voor een stevige verrassing door de scheidsrechter onderuit te slaan terwijl hij in actie was tegen Claudio Istrate. Dit incident vond plaats tijdens een 8-man open gewicht Grand Prix-toernooi, dat de terugkeer markeerde van de legendarische K-1-kickboks competitie.

Het gevecht tussen Sina Karimian en Claudio Istrate vond plaats in de Yokohama Arena in Kanagawa, Japan, en zorgde voor een schokgolf. Het bewuste moment deed zich voor toen de scheidsrechter tussenbeide kwam om beide vechters te scheiden na een intensieve uitwisseling. In plaats van de gebruikelijke reactie, raakte Karimian de scheidsrechter en sloeg hem neer.

De menigte en degenen die het gevecht op televisie volgden, keken verbaasd toe terwijl de scheidsrechter neerstortte. Het gevecht werd onmiddellijk stilgelegd, en medisch personeel kwam naar de scheidsrechter om zijn toestand te controleren. Na een korte pauze, waarin de scheidsrechter werd behandeld, werd het gevecht hervat.

De Terugkeer van K-1

Het K-1-gevecht tussen Sina Karimian en Claudio Istrate was onderdeel van een 8-man open gewicht Grand Prix-toernooi, dat de veelgeprezen terugkeer van K-1 markeerde. De competitie heeft in de loop der jaren enkele van 's werelds grootste kickboksers voortgebracht en staat bekend om zijn spectaculaire gevechten en technische vaardigheid.

Het toernooi trok niet alleen de aandacht van fans over de hele wereld, maar ook van bekende namen in de kickbokswereld, zoals de Nederlandse kickbokslegende Peter Aerts, die het evenement bijwoonde.

Wie deden er mee aan de K-1 ReBOOTH Grand Prix?

Naam vechter vs Naam vechter
Mahmoud Sattari vs Claudio Istrate
Sina Karimian vs Kerim Jemai
Michal Turinsky vs Ariel Machado
Valentin Bordianu vs Liu Ce (Finale winnaar)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws