Kickbokser Supergirl rent weg tijdens wedstrijd: 'Doet ze anders nooit' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokser Supergirl rent weg tijdens wedstrijd: 'Doet ze anders nooit' (video)

Kickbokser Supergirl rent weg tijdens wedstrijd: 'Doet ze anders nooit' (video)

Supergirl Jaroonsakgym's droom van een titel is uiteengespat nadat Cristina Morales haar in de eerste ronde heeft laten opgeven tijdens ONE Fight Night 16 eerder vanmorgen. Iets wat Supergirl nog nooit eerder heeft gedaan als groot talent van de sport.

De Thaise vechter kende een trage start en haar tegenstander maakte genadeloos gebruik van deze zwakte. Met weinig actie van Supergirl begon de Spaanse aan het einde van de openingsronde echt tempo te maken. Ze viel aan met stoten die het hoofd van haar tegenstander naar achteren deden schrikken en volgde dit op met trappen.

Thaise vechters staan erom bekend dat ze langzaam beginnen, maar zelfs naar deze maatstaven leek Supergirl te worstelen met ideeën. Als ze hoopte dat Morales haar tijd zou gunnen voor het aftasten van de tegenstander. Maar de 19-jarige vechter was gedoemd te verliezen.

Wegrennen

Het is niet precies duidelijk welke klap de schade heeft veroorzaakt. Er was een knie naar het lichaam van Morales, wat ongetwijfeld pijn heeft gedaan, maar Supergirl bleef staan en incasseerde nog wat meer straf voordat ze haar rug toekeerde en wegrende.

De scheidsrechter hield de gebeurtenissen nauwlettend in de gaten en gaf de Thaise vechter onmiddellijk een staande acht tellen. Ze stond nog op haar voeten, maar stak nooit haar handschoenen op, wat het traditionele signaal is dat een vechter geeft als ze willen doorgaan.

Er waren geen protesten van de tiener toen de scheidsrechter de wedstrijd stopte. Teleurstelling was overduidelijk af te lezen op haar gezicht, maar het leek er niet op dat Supergirl wilde blijven vechten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws