K-1 is terug in Europa! 'Glory uitgedaagd door legendarische kickboksorganisatie' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

K-1 is terug in Europa! 'Glory uitgedaagd door legendarische kickboksorganisatie'

K-1 is terug in Europa! 'Glory uitgedaagd door legendarische kickboksorganisatie'

De K-1 Kickboksorganisatie, synoniem met glorie en adrenaline, maakt een spectaculaire comeback in Europa. Met evenementen in Roemenië en Bosnië belooft K-1 de kickbokswereld opnieuw te veroveren.

K-1 herleeft in Galati, Roemenië

De stad Galati in Roemenië mag zich opmaken voor een onvergetelijke ervaring. Op 24 juni 2024 strijken de beste kickboksers ter wereld neer voor een K-1 evenement van ongekende proporties. Onder leiding van GFC, met Cornel Musat en Alin Falcusan als drijvende krachten, zal Galati het epicentrum worden van adembenemende gevechten.

Fans worden getrakteerd op een ware nostalgische trip met de komst van K-1 legendes zoals Remy Bonjasky, Ernesto Hoost en Alexey Ignashov. Deze iconische vechters, die de gloriedagen van K-1 bepaalden, zullen volgens de organisatie aanwezig zijn.

K-1 legendes Bonjasky, Hoost en Ignashov aanwezig

"Met trots zijn we verheugd om aan te kondigen dat de stad Galati is opgenomen in de route van het prestigieuze K-1 Fighting Network 2024 toernooi", verklaart GFC. "Internationale sterren komen K-1 officieel bezoeken in Roemenië! Remy Bonjasky, Ernesto Hoost, Alexey Ignashov, Dzevad Poturak en andere sterren, wiens namen we binnenkort bekend maken."

Naast de gevestigde namen belooft K-1 ook een platform te bieden aan opkomende talenten uit Roemenië en de rest van Europa. De mix van internationale sterren en lokale helden zorgt voor een explosieve sfeer en onvoorspelbare gevechten.

K-1 vs. Glory, de strijd om de kickbokskroon

De terugkeer van K-1 luidt een nieuw tijdperk in voor de kickbokswereld. De concurrentie met Glory, de andere grote speler in de markt, zal ongetwijfeld tot spannende gevechten en innovaties leiden.

Het lijkt erop dat Glory Kickboxing flinke concurrentie kan verwachten van de van oorsprong Japanse kickboksorganisatie. Glory heeft zijn ogen ook gericht op de voormalige Oostblok landen en hield events in Bulgarije. Geruchten gingen dat Glory ook naar Roemenië zou komen, maar binnen de organisatie is daar niets van bekend. Al wordt op internet beweerd dat Glory 93 op 24 juni zou plaatsvinden in Galati.

De evenementen in Roemenië en Bosnië zijn slechts het begin. K-1 heeft de ambitie om de komende jaren uit te breiden naar andere Europese landen en de positie als toonaangevende kickboksorganisatie te heroveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws