RIco Verhoeven: Speculaties na cryptische Instagram-post, komend gevecht of.... Nieuws
Nieuws

RIco Verhoeven: Speculaties na cryptische Instagram-post, komend gevecht of....

RIco Verhoeven: Speculaties na cryptische Instagram-post, komend gevecht of....

Rico Verhoeven, de regerend Glory zwaargewichtkampioen, heeft zijn fans in rep en roer gebracht met een cryptische post op Instagram. De post, die vandaag werd geplaatst, suggereert dat Verhoeven mogelijk binnenkort weer in de ring zal verschijnen.

Grand Prix winst en 500.000 dollar

Verhoeven won afgelopen maand de Glory Zwaargewicht Grand Prix, waar hij drie tegenstanders versloeg en een unieke prijs en 500.000 dollar in de wacht sleepte. Sindsdien zijn fans reikhalzend naar hem uitgekeken om te zien wanneer hij weer in actie zou komen.

"Jullie weten allemaal wat voor tijd het is"

De post van vandaag lijkt te suggereren dat die tijd nu is aangebroken. "Jullie weten allemaal wat voor tijd het is," schreef Verhoeven bij de post, zonder verdere details te geven.

Fans reageren enthousiast

De post van Verhoeven heeft geleid tot een stroom van reacties van fans. Sommigen uiten hun enthousiasme over de mogelijke terugkeer van de King. "Ojee… Rico gaat weer iemand voor zijn muil slaan! ", reageert een volger.

Anderen zijn van mening dat Verhoeven na tien jaar aan de top van het kickboksen lekker van zijn pensioen moet gaan genieten. "Geniet van je pensioen, Rico. Je hebt het verdiend," aldus een andere fan.

Wat de toekomst brengt

Het is onduidelijk wat Verhoeven precies met zijn post bedoelt. Het is mogelijk dat hij binnenkort een nieuw gevecht aankondigt, maar het is ook mogelijk dat hij iets anders te melden heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws