Glory komt met mega event: Bereid je voor op spektakel Nieuws
Nieuws

Glory komt met mega event: Bereid je voor op spektakel

Glory komt met mega event: Bereid je voor op spektakel

Glory Kickboxing staat aan de vooravond van een historisch moment. Met een nieuwe event dat zijn weerga niet kent, brengt de organisatie de kickbokswereld naar nieuwe hoogtes. Juni markeert het begin van een spectaculair evenement in Roemenië, groter dan enige voorgaande Collision serie.

Verwachtingen overstijgen

Volgens bronnen dicht bij onze redactie, zal dit mega event bestaan uit een hoofdprogramma met maar liefst 12 gevechten, waarbij internationale en Roemeense kickboksers het tegen elkaar opnemen.

Het belooft een avond te worden vol spanning en sensatie, waarbij de kracht en techniek van de sport in volle glorie worden tentoongesteld. "Glory Kickboxing bereidt zich voor op een event dat de kickbokswereld op zijn grondvesten zal doen schudden," aldus een insider.

Naast het hoofdprogramma, wordt ook het voorprogramma uitgebreid met zes partijen. Dit is een aanzienlijke uitbreiding ten opzichte van wat fans gewend zijn. De anticipatie groeit, met april als de maand waarin een grote aankondiging over Glory 93 wordt verwacht (nog niet bevestigd door Glory zelf.).

Roemeense connectie

De keuze voor Roemenië als locatie voor dit event is geen toeval. Het land herbergt veel talent en heeft een rijke geschiedenis met Glory. In 2014 werd Team Romania opgericht, met grote namen zoals Daniel Ghita, Andrei en Bogdan Stoica, en Benjamin Adegbuyi, die nog steeds actief is binnen de organisatie.

Glory komt met mega event: Bereid je voor op spektakel

"Roemenië heeft altijd een speciale plaats gehad in de wereld van kickboksen, en het is tijd dat we dit opnieuw benadrukken," zegt een bron.

Stefan Latescu, een van de grootste Roemeense talenten binnen Glory, zal waarschijnlijk ook deelnemen. Zijn prestaties in het licht zwaargewicht zijn indrukwekkend, en fans kijken reikhalzend uit naar zijn volgende gevecht.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws