'Glory zet Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven in de ring!' Vete uitvechten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Glory zet Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven in de ring!' Vete uitvechten

'Glory zet Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven in de ring!' Vete uitvechten

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik raakten gisteren verstrikt in een stevige woordenoorlog op Instagram. De harde woorden liegen er niet om, de oude vete lijkt nog niet over.

Na de aankondiging gisteren dat Glory kampioen Rico Verhoeven op 4 november zijn titel naar twee jaar zal verdedigen tegen Tariq Osaro, kwamen de reacties los. Fans van de kampioen zijn laaiend enthousiast, terwijl critici vraagtekens zetten bij de terugkeer. Ook vanuit vechtershoek kwamen de reacties en oud-rivaal Jamal Ben Saddik nam geen blad voor de mond.

Jamal Ben Saddik en Rico Verhoeven moeten het uitvechten in de ring

Verhoeven en Ben Saddik vochten wellicht de meeste heftigste wedstrijd ooit uit tegen elkaar in 2021 tijdens Glory Collision 3. Beiden liepen heftige blessures op waarbij Verhoeven zijn oog vervaarlijk open werd geslagen. Na de wedstrijd werd er flink gediscussieerd, had de wedstrijd niet gestopt moeten worden? Als dat was gebeurt had Ben Saddik de kampioenstitel gekregen.

In februari dit jaar werd duidelijk dat Ben Saddik werd geschorst voor een aantal maanden door Glory, hij zou doping hebben gebruikt tijdens zijn wedstrijd tegen Benjamin Adegbuyi in augustus 2022. Dit leidde tot ophef en teleurstelling onder de fans. Tijdens de ruzie gisteren tussen Verhoeven en Ben Saddik kwam dit pijnlijke punt ook weer naar voren en claimde Verhoeven dat Ben Saddik uit de sport zou moeten worden verbannen.

Fans steunen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik

Fans reageerden ook op de ruzie en een groot aantal zou Ben Saddik graag terug zien bij Glory, en ook nog eens tegen Ben Saddik. "Glory, zet Jamal tegenover Rico, het is tijd dat hij niet meer wordt beschermd door jullie", is een van de reacties. Tegenstanders van Verhoeven vinden dat deze te gemakkelijke tegenstanders krijgt en wacht to iemand voorbij komt die gemakkelijk te verslaan is.

Aan de andere kant zijn daar de Verhoeven fans, en dat zijn er nog best veel die de kampioen steunen top op het bot. "Rico is een topper, vergeet niet wat deze jongen allemaal heeft gedaan voor de sport. En waarom tegen een Ben Saddik vechten? Deze heeft kansen zat gehad", leest een reactie. Hoe het ook zij de vete tussen Verhoeven en Ben Saddik lijkt nog steeds niet over. En het is aan Glory om te beslissen of er ooit nog een clash tussen beide in de ring komt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws