'Kindermoordenaar!' Jamal Ben Saddik haalt uit naar Israëls Premier Netanyahu Nieuws
Nieuws

'Kindermoordenaar!' Jamal Ben Saddik haalt uit naar Israëls Premier Netanyahu

'Kindermoordenaar!' Jamal Ben Saddik haalt uit naar Israëls Premier Netanyahu

Jamal Ben Saddik haalt stevig uit naar de Israëlische Premier Benjamin Netanyahu en noemt deze een kindermoordenaar en oorlogsmisdadiger. Met zijn uitspraken voegt de topkickbokser zich bij namen als Badr Hari die het geweld tegen de Palestijnen veroordelen.

Sinds de aanval van Hamas extremisten iin Gaza s Israël hard aan het terugslaan naar de organisatie, maar lijkt daar veel onschuldige slachtoffers mee te treffen waaronder veel kinderen. De wereld veroordeeld deze bombardementen maar kijkt merendeels lijdzaam toe. Israël kan steunen op landen als Amerika voor steun, terwijl de hulp voor de Palestijnen stagneert bij de grens met Egypte.

jaml ben saddik

In een reactie op de situatie in Gaza zegt Ben Saddik; Arresteer Netanyahu, kindermoorden en oorlogsmisdadiger." Veel fans van de kickbokser reageerden op de berichten en steunen de Palestijnse zaak. Niet alleen moslim atleten spreken hun afschuw uit over Gaza.

Een aantal bekende vechters waaronder enkele uit de UFC vragen om een einde van het conflict wat als deze niet stopt nog veel meer slachtoffers zal eisen. Aan de andere kant zijn er ook atleten die achter Israël staan en dee steunen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws