Stoyan Koprivlenski

Stoyan Koprivlenski, is een opkomende kickbokser die zijn stempel aan het drukken is in de lichtgewichtdivisie. Met zijn vastberadenheid en toewijding heeft hij snel naam gemaakt binnen de vechtsportgemeenschap.

Hij begon zijn reis in de wereld van het kickboksen met een passie voor competitie en het verlangen om zijn vaardigheden te verbeteren. Koprivlenski heeft zijn talent aangescherpt door te trainen bij gerenommeerde sportscholen, waaronder het befaamde Mike's Gym in Nederland onder de begeleiding van trainer Mike Passenier.

Stoyan Koprivlenski heeft indrukwekkende prestaties neergezet op het internationale toneel, met name in de lichtgewichtdivisie. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hebben hem geholpen om een serieuze speler te worden in deze uitdagende gewichtsklasse.

Naast zijn vechtcarrière is Koprivlenski een inspiratiebron voor jonge atleten en vechtsportliefhebbers. Zijn toewijding aan zijn ambacht en zijn vermogen om tegenslagen te overwinnen, maken hem een rolmodel voor anderen die streven naar succes in de vechtsportwereld.

Met zijn deelname aan het aankomende Glory-evenement in Bulgarije, blijft Stoyan Koprivlenski zijn vaardigheden en vastberadenheid tonen op het wereldtoneel. Zijn toekomst in de vechtsport belooft spannend te worden, en we kijken vol verwachting uit naar zijn verdere prestaties en bijdragen aan de sport.

Stoyan Koprivlenski is een Bulgaarse Muay Thai kickbokser, vechtend uit Oostzaan, Nederland en momenteel actief in de lichtgewicht divisie van Glory. Vanaf 12 december 2021 staat hij op nummer 1 in de officiële Glory lichtgewicht rankings.

Stoyan Koprivlenski Nieuws