Badr Hari bron van speculatie na bekijken video Rico Verhoeven gevecht: 'Terugkeer?' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari bron van speculatie na bekijken video Rico Verhoeven gevecht: 'Terugkeer?'

Badr Hari bron van speculatie na bekijken video Rico Verhoeven gevecht: 'Terugkeer?'

Badr Hari, de beroemde Marokkaanse kickbokser, heeft onlangs de aandacht getrokken van oplettende fans nadat hij met grote belangstelling een van de gevechten van Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik bekeek in zijn eigen sportschool 'Punch' in Marokko.

De CEO van Glory Kickboxing, Scott Rudmann, de organisatie waar Badr Hari voor vecht, deelde gisteren een foto van dit moment in zijn Instagram Stories, wat leidde tot speculatie onder enthousiaste fans over de mogelijke terugkeer van Badr Hari in de ring.

Badr Hari, die ooit bekend stond als een van de meest gevreesde vechters in de kickbokswereld, heeft de laatste tijd moeilijke tijden gekend in zijn carrière. Sinds zijn verbintenis met Glory Kickboxing, heeft hij al zijn gevechten bij de organisatie verloren. Zijn recente verlies tegen Uku Jurjendal was een teleurstelling voor zowel hemzelf als zijn fans.

Speculatie laait op over een mogelijk nieuw gevecht

De aandacht van Badr Hari bij het gevecht van Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik heeft bijgedragen aan speculatie over de mogelijkheid van een comeback. Fans en insiders vragen zich af of de Marokkaanse vechter weer in de ring zal stappen en zijn oude glorie zal proberen te herstellen. Het feit dat hij het gevecht zo aandachtig volgde, in zijn eigen sportschool nota bene, heeft velen doen afvragen of dit een teken is van zijn hernieuwde motivatie en vastberadenheid om weer te gaan vechten.

badr hari

Hoewel er nog geen officiële aankondigingen zijn gedaan over een mogelijk gevecht voor Badr Hari, zorgt zijn aanwezigheid en de aandacht die dit heeft gegenereerd voor veel opwinding in de kickbokswereld. Fans wachten gespannen af of Badr Hari inderdaad van plan is om terug te keren en opnieuw te strijden in de ring. De komende tijd zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid komen over de toekomst van deze legendarische vechter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws