283 gevechten veteraan Buakaw treft Glory's Koprivlenski bij K-1 in Japan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

283 gevechten veteraan Buakaw treft Glory's Koprivlenski bij K-1 in Japan

283 gevechten veteraan Buakaw treft Glory's Koprivlenski bij K-1 in Japan

Buakaw Banchamek de legendarische topkickbokser met meer dan 240 wedstrijden op zijn naam zal op 7 juli tegen Glory kickbokser Stoyan Koprivlenski de ring in gaan tijdens de K-1 World Max in Japan.

Dat Buakaw die inmiddels 42 jaar is mee ging doen aan de K-1 World Max Grand Prix was evengoed een verrassing als welkome afwisseling. Met de Thai zetten de Japanse K-1 organisatie een van de meest gevaarlijke kickboksers ter wereld in de Grand Prix. Het blijkt dat zijn tegenstander Ouyang Feng een va de favorieten is uitgeschakeld en Koprivlenski die traint bij Mike's Gym instapt.

Buakaw Banchamek vs. Stoyan Koprivlenski

Buakaw die bij veel kickboksorganisaties in de ring stond behalve bij de grootste Glory, krijgt nu de kans om tegen een van de vechters uit de organisatie te vechten. Koprivelenski zijn record van 19 gewonnen partijen staat in schril contrast met die van Buakaw die er 243 won.

Andere deelnemers aan de het toernooi zijn Nederlanders Romano Bakboord en Darryl Verdonk die zich al naar de kwartfinales vochten in het 16 man toernooi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws