Rico Verhoeven als Cheat Code! 'Abena wordt de volgende grote kampioen!' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven als Cheat Code! 'Abena wordt de volgende grote kampioen!'

Rico Verhoeven als Cheat Code! 'Abena wordt de volgende grote kampioen!'

Donegi Abena kroonde zich tot de kampioen van het Glory lichtzwaargewicht Grand Prix toernooi afgelopen 8 juni in Ahoy. Na zijn winst werd bekend dat hij onder de hoede is genomen van Karim Erja, de manager van Rico Verhoeven die tot dan geen andere topvechter vertegenwoordigde dan de grote kampioen.

Hij verraste vriend en vijand tijdens de Glory Grand Prix, Donegi Abena door zich als een mes door de boter zich door zijn tegenstanders heen te vechten. Als laatste in he toernooi ging de beruchte en publiekslieveling Bahram Rajabzadeh ten onder tegen de Surinaams-Nederlandse topvechter.

In de Nandoleaks Podcast zegt Abena desgevraagd of hij naast Erja ook hulp krijgt van Rico Verhoeven; "Rico was voor de gevechten in mijn kleedkamer, hij gaf mij waardevolle tips. Let daarop en pas op je tegenstander is een agressieve vechter", zegt Abena die te tips of zoals Fernando Halma ze noemde 'cheat codes' ter harte nam.

Donegi Abena bewijst dat alles mogelijk is!

Het resultaat was er naar samen met de topcoach Said el Badaoui die gezien wordt als een van de beste ter wereld vocht Abena zich door het toernooi. Toch kwam de samenwerking met Erja als manager niet zomaar tot stand, Abena werd eerder afgewezen. "Ik had al eerder gevraagd of hij mijn manager wilde worden, hij zei toen nee het is te vroeg", aldus Abena die tips mee kreeg.

Nu twee jaar later is het wel zover en valt hij onder het management. "Ik was toen 24 en moest nog groeien op verschillende vlakken. Dat is gebeurt en ik werk er constant aan." Abena wordt gezien als een van de grote en misschien wel grootste kanshebber om in de voetstappen van Verhoeven te treden. De tijd zal leren hoe Abena zich ontwikkeld maar met de steun van een top team achter wacht hem een gouden toekomst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws