'Let's F*ckin Go!' Mike Tyson fans maken zich zorgen na nieuwste video boksicoon Nieuws
Nieuws

'Let's F*ckin Go!' Mike Tyson fans maken zich zorgen na nieuwste video boksicoon

'Let's F*ckin Go!' Mike Tyson fans maken zich zorgen na nieuwste video boksicoon

Mike Tyson stond ingepland om op 58-jarige leeftijd tegen de 27 -jarige YouTube ster en bokser Jake Paul te vechten in juli. Het gevecht viel in het water en is verschoven naar 15 november. In de tussentijd doen Iron Mike en Jake Paul er alles aan om onder de aandacht te blijven. Al kan de nieuwst video van Tyson rekenen op bakken kritiek.

Het gevecht tussen Iron Mike en Jake Paul zou plaatsvinden op 20 juli 2024 in het AT&T Stadium in Arlington, Texas. Het evenement zou wereldwijd gestreamd worden op Netflix. Op 31 mei 2024 werd aangekondigd dat het gevecht op medisch advies werd uitgesteld nadat Tyson aan boord van een vliegtuig een maagzweer had opgelopen. Op 7 juni 2024 werd aangekondigd dat het gevecht op 15 november 2024 in dezelfde arena zal plaatsvinden.

Ik zal Jake Paul verslaan met deze magische zakjes!

Dit alles leidde tot grote deceptie bij de boksfans die veteraan Tyson nog graag een keer zouden zien schitteren. Een video die Iron Mike plaatste voor de promotie van een energie merk kan rekenen op commentaar en laat zien dat de fans het vertrouwen in hem aan het verliezen zijn.

"Langzaam verloor ik het respect voor Mike, dit gevecht was al een shitshow, maar ik ging ernaar kijken voor het geval dat", leest een reactie onder de post. "Toen het eenmaal werd uitgesteld omdat Mike medische problemen had en nu ik productpromo's zie en zo, verlies ik mijn interesse volledig."

Is Mike Tyson te oud om te boksen?

Een andere fan vindt dat Tyson er slecht en oud uitziet: "Hij ziet er uitgeput uit, man...Mike, je hebt niets te bewijzen. Ga het gevecht niet aan. Je bent bijna 60... vermaak die clown (JakePaul. red), niet. Dat hij zelfs in dezelfde positie verkeert als jij, is een belediging voor het boksen."

Toch heeft Iron Mike er zelf vertrouwen in en pakt nog even wat extra geld met de hype rondom het gevecht door merken te promoton. "Let's Fucking Go Jake, met deze zakjes zal ik je verslaan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws