Wie heeft de grootste  ballen? Ebanie Bridges uitgedaagd door boksmodel Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wie heeft de grootste ballen? Ebanie Bridges uitgedaagd door boksmodel

Wie heeft de grootste  ballen? Ebanie Bridges uitgedaagd door boksmodel

Avril Mathie is een directe rivaal van Ebanie Bridges met de beeldschone Australiër met meer dan 286.000 volgers op Instagram en een ongeslagen record in de boksring. De winnaar Miss Swimsuit wil 'killer' boksgevecht met OnlyFans-rivaal Bridges

De voormalig Miss Swimsuit-winnares heeft haar ogen gericht op een 'killer fight' met mede-Australische OnlyFans-ster Bridges. Het prachtige model Mathie trainde in haar jeugd in Muay Thai, voordat zij zich vier jaar geleden op het boksen richtte en heeft nu een ongeslagen record in negen gevechten. Het bantamgewicht heeft nu haar ogen gericht op de wereldtitel van Bridges en het paar zou een zinderende combinatie kunnen bieden met beide bekend om het dragen van lingerie voor wegingen.

Mathie, winnares van Miss Swimsuit USA in 2014, heeft meer dan 28.000 likes op haar OnlyFans-pagina waar ze gratis content plaatst voor haar volgers, zoals naakte workouts en nog veel meer. En nu wil zij Brigdes aanpakken. "Laten we eens zien wie de grootste ballen heeft", zegt Mathie die al eerder tegen Bridges had moeten vechten.

Wie heeft de grootste ballen?

Mathie zegt dat ze in gesprek was om tegen collega-model Bridges te vechten voordat de IBF de wereldtitelhouder opdracht gaf om het op te nemen tegen de verplichte uitdager Shannon O'Connell, die door de Blonde Bomber in acht ronden knock-out werd geslagen. Dit weekend neemt Mathie het op tegen de ongeslagen Britse bokser Ramla Ali voor de vacante IBF intercontinentale superbantam titel Een overwinning voor de Australiër zou een fascinerend gevecht tegen Bridges kunnen opleveren.

De wereldkampioen staat bekend om haar krachtige stoten en heeft een record van 9-1 met vier overwinningen door middel van knock-out."Ik ben aanzienlijk langer dan zij, dus voor mij gaat het erom haar bij me weg te houden, wat een uitdaging zal zijn omdat we hebben gezien hoe ze graag naar binnen vecht", voegde Mathie eraan toe. Sinds de lancering van haar OnlyFans-pagina in december heeft Bridges meer dan 107.000 likes verzameld en plaagde ze onlangs fans op sociale media met haar badfotoshoot voor het platform voor inhoud voor volwassenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws