🎥 | Wat een grap! UFC ster McGregor wil bokslegende tegen het hoofd trappen Nieuws
Nieuws

🎥 | Wat een grap! UFC ster McGregor wil bokslegende tegen het hoofd trappen

🎥 | Wat een grap! UFC ster McGregor wil bokslegende tegen het hoofd trappen

Conor McGregor, de Ierse UFC-superster, heeft gedreigd om bokslegende Manny Pacquiao een schop tegen het hoofd te geven als de twee elkaar zouden ontmoeten. En het lijkt erop dat deze ontmoeting zich daadwerkelijk zou kunnen voordoen in Saoedi-Arabië.

McGregor en Pacquiao behoren tot de vele bekende vechters die aanwezig zijn voor het grootschalige gevecht tussen Tyson Fury en Francis Ngannou, de voormalige UFC zwaargewicht kampioen. Dit evenement heeft de aandacht van vechtsportfans over de hele wereld getrokken en heeft ook geleid tot speculatie over mogelijke gevechten in de toekomst.

Pacquiao's laconieke reactie op McGregor's dreiging

Toen Manny Pacquiao werd gevraagd of hij bang was om McGregor tegen te komen, reageerde de bokslegende met een lach en zei: "Hahahah, hij is niet eens meer actief." Pacquiao's luchtige opmerking lijkt erop te wijzen dat hij niet erg onder de indruk is van de huidige status van de Ierse UFC-ster.

Deze uitwisseling van woorden voedt de speculatie over een mogelijke toekomstige confrontatie tussen McGregor en Pacquiao, en fans van beide vechtsporticonen zouden enthousiast kunnen zijn over een dergelijk gevecht. Of dit dreigement van McGregor daadwerkelijk zal leiden tot een wedstrijd tegen Pacquiao, blijft voorlopig onduidelijk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws