'Tyson Fury gaat dood!' Video bewijst dat boksicoon uitdaging moet vermijden Nieuws
Nieuws

'Tyson Fury gaat dood!' Video bewijst dat boksicoon uitdaging moet vermijden

'Tyson Fury gaat dood!' Video bewijst dat boksicoon uitdaging moet vermijden

Er is de afgelopen dagen veel discussie over de mogelijkheid dat boksicoon Tyson Fury en UFC-kampioen Jon Jones een gevecht zullen aangaan.

Hoewel Fury recentelijk getraind heeft met MMA-veteraan Nick Diaz, lijkt een MMA-wedstrijd voor Fury een slecht idee. Sterker nog fans vrezen zelfs voor het leven van de Brit als hij de UFC kooi in zou stappen.

"Dat moet Tyson Fury niet doen, dat wordt zijn dood als hij met Jon Jones de MMA-kooi instapt", schrijft een bezorgde fan in een van de reacties. Hoewel Tyson Fury’s loopbaan als bokser gecomplimenteerd wordt, staat hij niet bekend als een grote MMA-vechter.

Tyson Fury moet geen MMA wedstrijd tegen Jon Jones doen

Jones heeft vele gecombineerde wedstrijden en kampioenstitels binnen zowel het MMA als de UFC. Hij is getraind in alle aspecten van de vechtsport. Zijn werkelijkheid is dat het verslaan van Fury in een MMA-gevecht zeker zou lukken.

Echter is Fury de mening toegedaan dat Jones maar de boksring met hem in moet stappen en er hoeft niemand voor gebeld te worden. Zoals Jones aan Fury voorstelde om UFC baas White een belletje te geven om het gevecht te regelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws