🎥 Uitdagen kickbokser loopt verkeerd af! 'Dat was echt een domme zet' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Uitdagen kickbokser loopt verkeerd af! 'Dat was echt een domme zet'

🎥 Uitdagen kickbokser loopt verkeerd af! 'Dat was echt een domme zet'

Thaise kickboksers zijn een soort apart, keihard en trainen vaak al van kinds af aan en dat moet je niet onderschatten zoals de man in de video die besloot de ring in te stappen.

De man in de video doet denken aan de bokstenten van weleer die meereisden met de kermis door het land. Alhoewel dat meestal opgezette gevecht waren, was dit niet het geval. De video online gezet door Insta account Muaythai Authority laat een wel heel kort gevecht zien.

Gekleed in spijkerboek maar klaar voor wat komen ging leek de onbekende man zijn mannetje te willen staan. Echter was de Thaibokser snel met zijn stoten combi, die begon met een vervaarlijke linkerhoek stoot.

Thaise kickboksers moet je nooit onderschatten

Gevolgd door een aantal andere stoten en het ontbreken van verdediging duurde het dan ook maar enkele seconde voordat de genadeklap kwam. Commentaren bij de video bevatten zowel tips als verbazing; "Bro begon met een loden hoek, liet zien dat die gast vanaf het begin geen respect had onderschat Thaise vechters niet", leest een reactie.

"Nou, dat was een domme zet. Ik denk dat hij zich niet realiseerde dat die kerel al traint sinds hij vijf was." De video laat zien dat zomaar een gevecht aangaan met een getrainde Thai of kickbokser een slecht idee is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws