Tweede gevecht Jake Paul tegen Tommy Fury staat vast! 'Sneller dan verwacht' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tweede gevecht Jake Paul tegen Tommy Fury staat vast! 'Sneller dan verwacht'

Tweede gevecht Jake Paul tegen Tommy Fury staat vast! 'Sneller dan verwacht'

Jake en Tommy Fury zijn er klaar voor om het allemaal opnieuw te doen. In de zomer zullen Paul en Fury hun langverwachte bokswedstrijd opnieuw doen.

Het jongere broertje van boksicoon Tyson Fury versloeg Paul vorige maand in de Diriyah Arena in Saoedi-Arabië. Volgens de gerespecteerde boksinsider Mike Coppinger is Paul vs Fury II gepland voor juli dit jaar, omdat Paul zijn rematch clausule wil verzilveren voor een tweede gevecht.

In de directe nasleep zei Paul dat hij van plan was zijn recht op een tweede gevecht uit te oefenen en hij lijkt dat nu ook te doen. "We kunnen het opnieuw doen", zei Paul in eeninterview. "Ik denk dat we die rematch verdienen." Ondertussen was Fury ook klaar om het opnieuw te doen. "Dit is mijn eerste hoofdgevecht als prof. Als hij een rematch wil, breng het dan", voegde Fury toe.

Jake Paul wil rematch clausule tegen Tommy Fury verzilveren

Paul en Fury ontmoette elkaar eindelijk na eerder mislukte pogingen in december 2021 en augustus 2022, tot verrassing van de sceptische boksfans. Fury bleef gedurende de wedstrijd redelijk in controle, hield Paul op afstand met scherpe stoten en behendig voetenwerk.

De beslissing was echter nipt en er ontstond ruzie achteraf omdat Paul gewed zou hebben dat het alles of niets zou zijn. Waar de winnaar met al het geld er vandoor zou gaan. Dit gebeurde echter niet en de Fury's zitten de Amerikaan dan ook op de huis om zijn woord na te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws