Boze Fury’s jagen op Jake Paul! 'Kom over de brug of anders' Nieuws
Nieuws

Boze Fury’s jagen op Jake Paul! 'Kom over de brug of anders'

Boze Fury’s jagen op Jake Paul! 'Kom over de brug of anders'

Jake Paul en Tommy Fury stonden afgelopen weekend tegenover elkaar in de boksring. Tommy won maar eist nu zijn extra deel van de overwinning, een bak met geld.

Beide boksers kwamen op de persconferentie voor het eerst oog in oog en aan het einde ervan deed Paul zijn gebruikelijke ding. Waarbij hij probeerde een weddenschap te plaatsen bovenop al het andere, dit keer een "alles of niets"-deal, die vader John Fury accepteerde namens Tommy.

Jake Paul moet zijn belofte nakomen aan Tommy Fury

Echter beweerd Paul dat er geen getekend contract is, maar dat geldt niet volgens vader John. Deze zegt dat een woord een woord is en dat er geen papieren contract nodig is.

Op twitter spreekt Fury over dit feit en zegt dat Paul zijn woord na moet komen. "Jake Paul, het moment van de waarheid. Opnieuw zeg ik het, jij hebt het gevecht verloren", zegt Fury. "We hebben een deal dat weten miljoenen wereldwijd. Kom je woord na en betaal."

Ook zegt Fury geen papieren contract nodig te hebben. "Dat is zinloos, ik ben een zigeuner en kan niet eens lezen en schrijven." De druk lijkt hoog vanuit de Fury's die dus eisen dat Paul zijn belofte nakomt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws