Brutale Paige VanZant in te kleine bikini maakt haters gek! 'Deze is voor jullie' Nieuws
Nieuws

Brutale Paige VanZant in te kleine bikini maakt haters gek! 'Deze is voor jullie'

Brutale Paige VanZant in te kleine bikini maakt haters gek! 'Deze is voor jullie'

Paige VanZant de sexy MMA-vechter had een duidelijke boodschap naar haar 'haters' toen ze verscheen in een kleine bikini op social media.

De voormalige UFC-ster heeft al eerder deze maand aangegeven dat ze meer geld verdient door foto's op Instagram te plaatsen dan dat ze haar gezondheid in de MMA-kooi of boksring op het spel zette. Ook heeft ze een OnlyFans-account aangemaakt als een andere bron van inkomsten.

En terwijl VanZant in de vechtsport blijft, heeft ze getekend bij de Bare Knuckle Fighting Championship, blijft ze haar beslissing verdedigen om onthullende foto's op sociale media te plaatsen. Haar laatste twee foto's tonen haar die geniet van de zon in een kleurrijke bikini terwijl ze iets op haar lichaam spuit wat zij anti-haters spray noemt.

Deze is voor jullie haters, Paige VanZant post pikante foto's

Verschillende fans reageerden enthousiast op de post, ze zijn het er allemaal mee eens dat VanZant haar "haters" precies de boodschap geeft die ze verdienen. In een recent interview op Ariel Helwani's MMA-show legde VanZant uit hoeveel ze verdient uit sociale media.

Ze verdiende meer geld door gewoon thuis te blijven en foto's op Instagram te plaatsen dan dat ze vechtte. VanZant is ervan overtuigd dat iemand met zoveel verdiensten meer betaald moet worden om te vechten en ze wil een aanzienlijke verhoging van haar gage.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws