Voetbalclub Paris Saint-Germain start eigen MMA-vechtsport organisatie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Voetbalclub Paris Saint-Germain start eigen MMA-vechtsport organisatie

Voetbalclub Paris Saint-Germain start eigen MMA-vechtsport organisatie

Altijd op zoek naar nieuwe sectoren om massaal in te investeren, heeft Paris Saint-Germain zijn zinnen naar verluidt gezet op de wereld van het MMA vechten.

Vandaag melden diverse bronnen en media dat de Franse hoofdstadclub Paris Saint-Germain (PSG) op het punt staat zijn eigen MMA-organisatie te creëren, geholpen door verschillende grote namen in de discipline. PSG heeft al een judo organisatie waar topjudoka Teddy Riner aan verbonden is.

Riner verlengde recentelijk zijn verbintenis met PSG Judo tot 2024. UFC-ster en voormalig lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov en zijn goede vriend en manager Ali Abdelaziz zouden zijn benaderd om PSG MMA te ondersteunen. Dit is echter niet bevestigd.

Paris Saint-Germain strikt grote namen uit het MMA vechten

Khabib die zelf naast het MMA vechten een verwoed voetbalfan en niet geheel onverdienstelijk een balletje kan trappen zou de perfecte match zijn voor de organisatie. Khabib heeft zelf ook een MMA-organisatie opgericht Eagle FC maar droeg de dagelijkse leiding daarvan over. Ook heeft hij een voetbalschool samen met voetbalvedette Clarence Seedorf.

PSG heeft de ambitie om een van de topclubs op het gebied van MMA te worden, met een sterk team en een uitgebreid programma van evenementen. PSG heeft de omvang van de structuur nog niet bevestigd, maar het zou toch al een aantal talenten hebben aangetrokken.

Sponsor Qatar Airways heeft gezorgd voor een transformatie van PSG naar een multisportclub, waaronder een judo en handbalteam. PSG heeft nu de ambitie om een topclub in MMA te worden en heeft al een aantal talenten aangetrokken voor het oprichten van hun eigen MMA-team, genaamd PSG MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws