🎥 Nieuw! Tag-team boksen maakt debuut deze zaterdag op KSI event in Londen Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Nieuw! Tag-team boksen maakt debuut deze zaterdag op KSI event in Londen

🎥 Nieuw! Tag-team boksen maakt debuut deze zaterdag op KSI event in Londen

KSI's bokspromotie Misfists hebben de regels voor WWE-stijl tag-team-boksen bevestigd voorafgaand aan zijn controversiële debuut op zaterdagavond 4 maart.

Het nieuwe concept vindt plaats op KSI's MF & DAZN: X Series 005 in het Telford International Centre, met als headliner Jay Swingler tegen Nichlmao. Het langverwachte evenement heeft veel aandacht gekregen, aangezien KSI gevechten met beroemdheden in de schijnwerpers blijft zetten. De Misfits-show wordt de vijfde die door KSI wordt georganiseerd sinds de start van zijn nieuwe bokspromotie.

Wat is Tag-Team boksen?

Volgens de regels bestaat een tag-team gevecht uit twee teams van twee boksers. Tijdens het gevecht neemt één lid van elk tag-team deel 'onder de standaard boksregels'. Echter moet het tweede lid (de wisselvechter) van het team buiten de ring blijven, zoals bekend van de WWE pro-worstelwedstrijden.

De vervanger mag de ring niet betreden tenzij hij is aangetikt door de bokser in overeenstemming met de boks-tagging regels. De vervanger moet te allen tijde de instructies van de Lokale Boks Commissie en de scheidsrechter opvolgen.

Wat zijn de boks tag-team regels?

Tijdens een gevecht kunnen de vechters op elk moment taggen, maar alleen wanneer er geen actie is. Een vechter heft zijn handschoen op in de lucht en als de scheidsrechter dit goedkeurt, kan de vervanger de ring betreden.

De vervanger mag de ringtouwen niet aanraken tenzij hij naar de tikker reikt. Als de tegenstander probeert het gevecht voort te zetten tijdens een tag, wordt het team gediskwalificeerd. Er is geen limiet op het aantal tags dat tijdens een gevecht kan plaatsvinden.

Hoe win je een boks tag-team wedstrijd?

Het team wint het tagteam-gevecht volgens de boksregels alsof het een gewone bokswedstrijd is. Om twijfel te voorkomen… Scorekaarten worden berekend op basis van de prestaties van de boksers in de ring alsof beide teamleden één persoon zijn.

Als een lid van een team wordt uitgeschakeld of een technische knock-out wordt bepaald door de scheidsrechter, is het gevecht voorbij en zal het andere team winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws