🎥 Knock-out sensatie! Popek 'Monster' kan na 27 Seconden geen pap meer zeggen Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Knock-out sensatie! Popek 'Monster' kan na 27 Seconden geen pap meer zeggen

🎥 Knock-out sensatie! Popek 'Monster' kan na 27 Seconden geen pap meer zeggen

De Poolse rapper Popek ook bekend als Monster stond in zijn bareknuckle debuut gevecht gisteren bij de GROMDA-organisatie tegenover een ervaren, maar jonge 23-jarige Fransman.

De strijd bracht niet het verwachte resultaat voor de rapper Popek Monster, aangezien het Orsu Corsu was die de wedstrijd met een snelle knock-out beëindigde.

Popek vs Orsu Corsu – GROMDA 15

Aanvankelijk leek het erop dat Popek het voordeel had. Hij viel zijn tegenstander aan met een krachtige linker directe stoot, in een poging hem te knock-outen. Na deze slag probeerde de rapper meerdere keren snel de wedstrijd te beëindigen, maar het was de Fransman die antwoordde met een counter uppercut.

Hij raakte Popek en stuurde hem naar de mat. Dit moment keerde het tij van de strijd, wat leidde tot de overwinning van Orsu Corsu.

Stelletje schijtbakken

Na afloop van de wedstrijd gaf Popek commentaar op de situatie, toegevend dat hij niet zo'n snelle afloop had verwacht. In zijn kenmerkende stijl zei hij:

"Het ging heel snel. Ik had het niet verwacht. Hij was snel, verdomme. Ik wilde de Fransman doen, als grap, de Fransman, maar het lukte niet. Ik heb de lat hoger gelegd, van freaks hier. Hoe dan ook, hij is de wereldkampioen met blote vuisten."

"Ik raakte hem met een linker directe, maar miste de afwerking. Ze zullen zeker schrijven dat ik een loser ben, maar laat ze hier komen, laat ze de ring betreden. Ze zouden zichzelf bevuilen bij de gedachte alleen al", verklaarde hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws