UFC's Paddy The Baddy keert terug: Fans klaar voor spektakel MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC's Paddy The Baddy keert terug: Fans klaar voor spektakel

UFC's Paddy The Baddy keert terug: Fans klaar voor spektakel

Paddy 'The Baddy' Pimblett vecht tegen Bobby Green op zaterdag 27 juli 2024 tijdens UFC 304 in de Co-op Arena in Manchester, Engeland.

De spanning tussen Pimblett en Green is al wekenlang te snijden. Op sociale media gingen de twee flink tekeer met beloftes om elkaar te verslaan in de ring.

Middernacht gevecht in Manchester

UFC 304 vindt plaats op een ongewoon tijdstip het hoofdprogramma begint pas om middernacht lokale tijd. Dit heeft voor discussie gezorgd want veel fans zullen het evenement niet live kunnen bekijken. De UFC verdedigt deze keuze door te stellen dat ze hiermee een groter publiek in de Verenigde Staten kunnen bereiken, de grootste markt voor de sport.

Een onmisbaar gevecht

Ondanks de controverse rond de starttijd belooft UFC 304 een onvergetelijke avond te worden. De clash tussen Pimblett en Green is een gevecht dat je niet mag missen. Beide vechters beloven een spectaculaire show te geven en de overwinning te pakken.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws