'Benen breken!' Logan Paul staat op pak slaag lijstje UFC-vechter Paddy the Baddy Nieuws
Nieuws

'Benen breken!' Logan Paul staat op pak slaag lijstje UFC-vechter Paddy the Baddy

'Benen breken!' Logan Paul staat op pak slaag lijstje UFC-vechter Paddy the Baddy

Paddy 'The Baddy' Pimblett heeft opnieuw van zich laten horen in zijn vete met WWE Superster Logan Paul. Terwijl hij een broodje at, gaf Pimblett commentaar op Paul, waarbij hij aangaf dat Paul niet echt een vechtersleven leidt. Deze ruzie tussen Pimblett en Paul dateert al van 2022, toen Paul suggereerde dat hij zijn UFC-debuut zou kunnen maken tegen Pimblett.

Pimblett's ongezouten mening over Logan Paul

In een recente verschijning op de Happy Endings podcast werd Pimblett gevraagd of zijn slechte bloed met Paul echt was. Pimblett, bekend om zijn directe uitspraken, liet er geen gras over groeien. Hij beschreef Paul als iemand die alleen maar in high school heeft geworsteld en nu denkt dat hij kan vechten.

Pimblett benadrukte dat hij klaar is om Paul in een echt gevecht te verslaan en zelfs ervoor wil zorgen dat deze niet meer kan lopen: "Al moet ik zijn benen breken dan doe ik dat", verklaarde Pimblett eerder die ook zegt dat Logan Paul hoog op zijn pak slaag lijstje staat.

De toekomst van de vete

Ondanks dat een daadwerkelijk gevecht tussen Paddy Pimblett en Logan Paul onwaarschijnlijk lijkt, blijft de mogelijkheid bestaan. De voortdurende verbale strijd en het vooruitzicht op een competitie met hoge inzetten bieden een boeiend verhaal dat het publiek geboeid houdt. Paul heeft echter meer directe zaken om zich op te richten, zoals de verdediging van zijn United States titel bij de Royal Rumble tegen Kevin Owens.

Het blijft afwachten of WWE gebruik zal maken van de vete tussen Paul en Pimblett, bijvoorbeeld door Pimblett in het publiek te plaatsen als afleiding voor Paul.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws