🎥 Parachute nodig! Staredown boksers Haney en Garcia loopt uit de hand Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Parachute nodig! Staredown boksers Haney en Garcia loopt uit de hand

🎥 Parachute nodig! Staredown boksers Haney en Garcia loopt uit de hand

De spanning tussen Devin Haney en Ryan Garcia lijkt te kookpunt te naderen! Na eerder al flink verbaal te hebben uitgehaald naar elkaar, escaleerde de situatie dinsdagmiddag in New York City. Tijdens een staredown op de iconische top van het Empire State Building, duwde Haney zijn rivaal Garcia weg.

Deze schermutseling belooft een explosief gevecht komende zaterdagavond. De rivaliteit tussen Devin Haney en Ryan Garcia is ontstaan door competitieve geschillen, persoonlijke conflicten en sociale media-incidenten. Als opkomende talenten in het lichtgewicht streven ze beiden naar titels en willen ze bewijzen wie de beste is.

Garcia was al eerder bedreigt door Haney die zei dat deze beter een parachute kon dragen als zij op het 381 meter hoge Empire State Building oog in oog zouden komen te staan. Garcia leek te hebben geluisterd en er een omgedaan te hebben.

Onafgemaakte zaken in de ring en persoonlijke interacties hebben bijgedragen aan de bitterheid van hun rivaliteit. Bovendien hebben provocerende opmerkingen en verhitte discussies op sociale media de spanning tussen hen versterkt. Dit heeft geleid tot veel interesse van fans en media in een mogelijke confrontatie tussen hen in de ring.

De boksclash tussen Haney en Garcia zal live te zien zijn op pay-per-view via DAZN en PPV.com.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws