🎥 Topvechter Hamicha snel terug bij Glory? 'Komen grote dingen aan' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Topvechter Hamicha snel terug bij Glory? 'Komen grote dingen aan'

🎥 Topvechter Hamicha snel terug bij Glory? 'Komen grote dingen aan'

Mohamed Mezouari, beter bekend als Hamicha de Marokkaans-Nederlands kickbokser wordt gemist door de fans, deze zien de atleet graag snel terugkeren. Is er en snelle rentree op komst?

Dat Hamicha door de fans gemist wordt is niet zo verwonderlijk. Elke keer als de Marokkaan in de Glory ring instapt komt hij daar als winnaar uit. Sinds zijn verbintenis met Glory heeft Hamicha nog geen wedstrijd verloren.

Wanneer komt Hamicha terug?

De protegé van topcoach Said El Badaoui is voor Glory van grote waarde en een echte publiekstrekker. De verwachting is dat de weltergewicht Marokkaan die als tweede gerangschikt staat achter kampioen Semeleer snel weer in actie komt.

Fans hadden verwacht dat Semeleer die op 27 april zijn titel verdedigd tegen Chico Kwasi al eerder Hamchia zou treffen.De weltergewicht divisie is momenteel een van de spannendste binnen Glory. Met een aantal topvechters die zorgen voor sensatie in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws