Ruzie boksers Ryan Garcia en Devin Haney loopt fysiek uit de hand | Video Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ruzie boksers Ryan Garcia en Devin Haney loopt fysiek uit de hand | Video

Ruzie boksers Ryan Garcia en Devin Haney loopt fysiek uit de hand | Video

Boksterren Ryan Garcia en Devin Haney stalen kortstondig de show tijdens de halftime van de Super Bowl van dit jaar, toen het paar betrokken raakte bij een openbare schermutseling.

Teamgenoten moesten tussenbeide komen om de twee uit elkaar te halen. De onaangenaamheden begonnen toen ze elkaar begonnen te trash-talken, waarbij ze beweerden dat ze de overhand zouden hebben als ze tegen elkaar zouden boksen. Al snel liep de situatie uit de hand toen 'King Ry' Haney duwde, wat 'The Dream' ertoe aanzette te reageren.

Teamgenoten grijpen In

Gelukkig namen koelere hoofden de overhand en stapten de teamgenoten van het paar snel tussenbeide. Deze schermutseling komt op een moment dat het duo wordt gelinkt aan een mogelijke match later dit jaar. Volgens een rapport van ESPN hebben de twee een deal onderhandeld om op 20 april in Las Vegas te vechten, met 'The Dream's' WBC super lichtgewicht titel op het spel. Bovendien heeft BoxRec Garcia vs. Haney ook geüpdatet voor 20 april in hun database.

De professionele carrières van Garcia en Haney

Interessant is dat de vechters elkaar zes keer als amateurs hebben ontmoet, waarbij beide mannen drie keer wonnen. Hun professionele carrières zijn echter heel anders verlopen, met Haney die al wereldtitels in twee gewichtsklassen heeft geclaimd.

Aan de andere kant heeft Garcia tot nu toe slechts een interim-titel in zijn carrière weten te bemachtigen. Volgens Odds Shark is 'The Dream' een -450 favoriet voor de match-up, met Garcia als een +320 underdog.

Haney's vertrouwen in de overwinning

Devin Haney gelooft dat Ryan Garcia sinds hun amateurdagen is verbeterd, maar niet in een mate die een bedreiging voor hem vormt. 'The Dream' is ervan overtuigd dat hij zijn tegenstander in de ring zal verslaan.

Tijdens een interview met Jake Paul beweerde Haney dat hun gevecht geen nauwe aangelegenheid zou zijn, zoals hun ontmoetingen bij de amateurs: "In de amateurs waren we zeer competitief. We gingen heen en weer, maar nu denk ik niet dat het een close gevecht zou zijn."

Deze confrontatie tussen Ryan Garcia en Devin Haney belicht niet alleen de intensiteit van hun rivaliteit, maar ook de hoge verwachtingen voor hun aankomende gevecht. Met beide vechters die vastberaden zijn om te bewijzen dat ze de beste zijn, belooft het een spectaculaire match-up te worden die fans niet willen missen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws