Glory kondigt 8 man lichtzwaargewicht Grand Prix aan voor Juni Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory kondigt 8 man lichtzwaargewicht Grand Prix aan voor Juni

Glory kondigt 8 man lichtzwaargewicht Grand Prix aan voor Juni

Goed nieuws voor kickboksfans: Glory organiseert in juni een 8-mans lichtzwaargewicht Grand Prix! De organisatie vraagt fans alvast om aan te geven op de vechters die ze graag in de ring willen zien.

Spannende divisie

De lichtzwaargewicht divisie van Glory, met regerend kampioen Tarik Khbabez aan het roer, staat bekend om zijn spanning en spectaculaire gevechten. De Grand Prix belooft dan ook een waar spektakel te worden met de beste vechters uit de divisie.

Datum nog onbevestigd

De exacte datum van de Grand Prix is nog niet bevestigd, maar de organisatie mikt op 8 juni volgens bronnen. De loting van de deelnemers moet nog plaatsvinden of deze hetzelfde zal zijn als de zwaargewicht loting eerder dit jaar is niet bekend.

De organisatie kreeg veel commentaar op de loting toen bleek dat Glory kampioen rico Verhoeven als eerste een tegenstander mocht uitkiezen.

K-1 Mogelijk Verschoven

Terwijl Glory zich opmaakt voor haar Grand Prix, zou concurrent K-1 haar eerste Europese event in lange tijd op 7 juni in Galati, Roemenië houden. Echter, geruchten gaan dat dit event mogelijk wordt verschoven naar een later tijdstip.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws