šŸŽ„ Onheilspellende trainingsbeelden van Jake Paul's tegenstander uitgelekt Boks Nieuws
Boks Nieuws

šŸŽ„ Onheilspellende trainingsbeelden van Jake Paul's tegenstander uitgelekt

šŸŽ„ Onheilspellende trainingsbeelden van Jake Paul's tegenstander uitgelekt

Recente trainingsbeelden van Ryan Bourland, de volgende tegenstander van Jake Paul, hebben voor opschudding gezorgd onder boksfans. De fysieke vorm en snelheid van Bourland tijdens het werken op de pads werden zwaar bekritiseerd.

Deze beelden hebben geleid tot speculaties over een gemakkelijke overwinning voor Jake Paul in hun aankomende gevecht. Fans en critici beschuldigen Paul ervan zijn tegenstanders zorgvuldig uit te kiezen, gezien de fysieke staat en recente prestaties van Bourland.

Ryan Bourland's ervaring versus Vorm

Ryan Bourland, 35 jaar oud, is een voormalig Golden Gloves-kampioen en Junior Olympics-bokser met een professionele staat van dienst van 17 overwinningen en 2 verliezen.

Ondanks zijn ervaring, waaronder een recente overwinning door TKO, roepen zijn trainingsbeelden twijfels op over zijn vermogen om het op te nemen tegen Jake Paul. Zijn fysieke vorm en ogenschijnlijk trage bewegingen in de trainingsvideo's kunnen een nadeel zijn tegenover Paul, die momenteel in topvorm is.

De steun van Nate Diaz voor Ryan Bourland

Interessant is dat UFC-vechter Nate Diaz, die eerder door Jake Paul werd verslagen, zijn steun heeft uitgesproken voor Ryan Bourland. Diaz en Bourland hebben contact gehad via FaceTime, waarbij Diaz zijn steun betuigde. Jake Paul reageerde hierop door te vragen waarom Bourland steun zou willen van iemand die hij al heeft verslagen.

De Paul broers, Jake en Logan, hebben de afgelopen jaren de wereld van de vechtsport betreden en indruk gemaakt met hun prestaties. Logan Paul heeft succes in de WWE, terwijl Jake zich heeft gericht op het boksen. Met een professioneel record van 8-1, inclusief overwinningen op bekende namen, bereidt Jake Paul zich voor op zijn tiende gevecht tegen Ryan Bourland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws