Drama in UFC Mexico City: Hoofdgevecht op laatste moment afgelast MMA Nieuws
MMA Nieuws

Drama in UFC Mexico City: Hoofdgevecht op laatste moment afgelast

Drama in UFC Mexico City: Hoofdgevecht op laatste moment afgelast

Raul Rosas Jr., een veelbelovende bantamgewicht vechter, zou in UFC Mexico City vechten voor een enthousiast thuispubliek. Echter, door een plotselinge ziekte kon hij niet deelnemen aan het gevecht tegen Ricky Turcios.

Deze annulering werd aangekondigd tijdens de uitzending van UFC Mexico City. Hoewel dit een teleurstelling was, is er hoop dat Rosas niet lang hoeft te wachten om weer te vechten. Er werd aangekondigd dat zijn gevecht met Turcios is verplaatst naar de UFC Vegas 87-kaart deze zaterdag in UFC APEX in Las Vegas.

UFC CEO Dana White bevestigde later dat het gevecht zal plaatsvinden op een catchgewicht, aangezien Rosas en Turcios al gewicht hadden gemaakt voor de kaart in Mexico City voordat het gevecht moest worden uitgesteld.

Turcios betwist herboeking van het gevecht

Op zondag betwistte Turcios echter dat de herboeking officieel was. In een Instagram Story schreef Turcios: "Fake news. Er is nog geen gevechtscontract getekend voor een nieuwe datum. Gisteravond zei Rosas Jr. letterlijk vijf minuten voor de opkomst naar het gevecht in de octagon dat er geen gevecht zou zijn.

Rosas Jr. zei nee tegen het vechten tegen mij in de octagon voor zijn 20.000 Mexicaanse fans in Mexico City. Rosas Jr. heeft de Bushido-code niet gerespecteerd... zeer onprofessioneel." Dit is een ongelukkige wending voor Rosas, die zijn enthousiasme had uitgesproken om op te treden voor vrienden en familie, aangezien de UFC voor het eerst in bijna vijf jaar in Mexico City landde.

Nu moet hij minstens een week wachten om terug te keren naar de octagon. Tot nu toe in zijn vroege UFC-carrière heeft de nu 19-jarige vechter een 2-1 record geboekt in drie gevechten, inclusief overwinningen op Jay Perrin en Terrence Mitchell.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws