Jake Paul biedt rivaal 20 miljoen voor boksrematch en MMA gevecht Nieuws
Nieuws

Jake Paul biedt rivaal 20 miljoen voor boksrematch en MMA gevecht

Jake Paul biedt rivaal 20 miljoen voor boksrematch en MMA gevecht

Jake Paul, de bekende social media persoonlijkheid en professionele bokser, heeft Tommy Fury een aanbod gedaan van $20 miljoen voor een rematch in het boksen en een gevecht in mixed martial arts (MMA).

Dit voorstel volgt na Pauls enige verlies in zijn carrière, waarbij hij nu hoopt op wraak. In een gesprek met Marc Raimondi van ESPN voorafgaand aan zijn volgende gevecht, uitte Paul zijn twijfels over de haalbaarheid van een rematch dit jaar.

"Ik denk het eerlijk gezegd niet. Ik denk dat hij niet erg serieus is over het gevecht en het daadwerkelijk laten gebeuren, en te onrealistisch in termen van aanbiedingen en financiën," zei Paul.

De Reactie van Nakisa Bidarian, medeoprichter van MVP Promotions

Nakisa Bidarian, die samen met Paul MVP Promotions oprichtte, voegde toe: "Hij is bereid om tegen hem te vechten in het boksen en als Jake wint, is hij bereid om de SmartCage in PFL met Tommy te betreden.

Er is een pad waarbij het dicht bij $20 miljoen aan gegarandeerd geld ligt." Paul beweerde dat Fury niets heeft bijgedragen aan de onderhandelingen en het is onduidelijk of Fury geïnteresseerd is in een rematch of in het betreden van de wereld van mixed martial arts.

Eddie Hearn over Wayne Rooney vs Jake Paul

Eddie Hearn, de voorzitter van Matchroom Sport, onthulde onlangs dat hij gelooft dat Wayne Rooney, de legendarische voetballer van Manchester United, Jake Paul zou verslaan in een bokswedstrijd.

"Hij bokste vroeger, hij was eigenlijk een amateur, hij weet hoe hij voor zichzelf moet zorgen... Wayne Rooney vs Jake Paul in Old Trafford is een enorm evenement - en ik zou op Rooney wedden," zei Hearn.

Jake Paul blijft een controversiële en invloedrijke figuur in de wereld van het boksen en MMA, en zijn recente uitdaging aan Tommy Fury voegt een nieuwe dimensie toe aan zijn carrière. Met zijn aanbod van $20 miljoen en de mogelijkheid van een crossover naar MMA, blijft Paul de grenzen verleggen in de sportwereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws