'Om te janken!' UFC-veteraan Greg Hardy opnieuw vernederend knock-out in boksclash Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Om te janken!' UFC-veteraan Greg Hardy opnieuw vernederend knock-out in boksclash

'Om te janken!' UFC-veteraan Greg Hardy opnieuw vernederend knock-out in boksclash

Greg Hardy de voormalige UFC vechter wordt nog steeds achtervolgt door dikke pech wat afgelopen nacht een vervolg kreeg toen hij weer knock-out geslagen werd.

De voormalige UFC vechter en NFL-superster Greg Hardy werd uit het American Football gehaald vanwege een hele reeks problemen, waaronder beschuldigingen van huiselijk geweld. Hij vond een nieuw thuis in deUFC en al vroeg leek 'The Prince Of War' enige belofte in te houden.

Toen kwamen zijn tekortkomingen in het worstelen aan het licht, en Hardy leed drie opeenvolgende verliezen op weg naar de werkloosheid uitkering. Sindsdien heeft Hardy zijn talenten meegenomen naar de boksring.

Greg Hardy wil maar niet lukken in het boksen

Waarbij hij zowel met als zonder handschoenen in de ring stond. Eerder dit jaar ging Hardy onderuit bij zijn Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC)-debuut, maar tot vanavond was Hardy ongeslagen (2-0) als profbokser.

In zijnTeam Combat League-bokswedstrijd tegen Alexander Flores raakte Hardy twee keer het canvas. Bij beide gelegenheden bracht een zware linkse hoek Hardy op de grond. Dat is dezelfde klap waarmee Tai Tuivasa Hardy KO sloeg in een van zijn laatste UFC-gevechten, en het lijkt een consistent probleem te zijn voor het voormalige verdedigende einde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws