🎥 In 1 klap gesloopt! Autodief genadeloos afgestraft door bekende vechter Nieuws
Nieuws

🎥 In 1 klap gesloopt! Autodief genadeloos afgestraft door bekende vechter

🎥 In 1 klap gesloopt! Autodief genadeloos afgestraft door bekende vechter

Haisam Rida lijkt de mogelijkheid te hebben gekregen om zijn straatgevecht expertise uit te testen door een autodief compleet in elkaar te slaan.

De 2021 IBJJF American Nationals NoGi-kampioen zwarteband grondvechter maakte recent de overstap naar de B-Team-cateringsquad van Craig Jones. Voor 2023 nam hij aan tal van internationale wedstrijden deel als lid van Assembly Jiu Jitsu. Deze keer leek het echter dat hij wat extra werk kreeg door de autodief.

Autodief krijgt pak slaag van pro grappler Haisam Rida 

Jones plaatste een korte clip op zijn Instagram-pagina met wat hij beweert de gevolgen te zijn van een poging tot autodiefstal. Blijkbaar was de onfortuinlijke man, die in de achtergrond op een brancard wordt geladen, van plan om de auto van Haisam te stelen en hij kreeg een flink pak slaag.

Het lijkt erop dat Haisam niet te veel ontdaan was door het ervaren, aangezien hij in de voorgrond te zien is, blijkbaar de situatie verklarend aan de arresterende officieren. Hoewel hij de video opnieuw heeft gepost op zijn eigen sociale media, heeft hij nog steeds geen openbaar statement gemaakt over het incident.

28 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws