šŸŽ„ Ex-UFC Greg Hardy overleeft Bare Knuckle debuut niet! 'Compleet OUT gemept' Boks Nieuws
Boks Nieuws

šŸŽ„ Ex-UFC Greg Hardy overleeft Bare Knuckle debuut niet! 'Compleet OUT gemept'

šŸŽ„ Ex-UFC Greg Hardy overleeft Bare Knuckle debuut niet! 'Compleet OUT gemept'

Greg Hardy voormalig UFC-vechter en NFL'er werd knock-out geslagen tijdens een gevecht met blote vuisten afgelopen nacht tijdens Knucklemania 3.

Greg Hardy is gemakkelijk een van de meest gehate mannen die ooit op een voetbalveld of in een MMA-ring stapten, dus er zullen veel lachende gezichten zijn na het zien van zijn nederlaag eerder vandaag Bij BKFC in New Mexico, Amerika.

Tijdens zijn BKFC-gevecht tegen Josh Watson werd de ex UFC vechter en NFL voetballer op brute wijze uitgeschakeld. Dit was niet de eerste keer dat Hardy wankelde tijdens dit gevecht.

Greg Hardy moet stoppen met vechten, wordt nooit wat

In de eerste ronde kreeg hij 8 tellen terwijl hij want ronddolde op zijn benen. Dit was Hardy's eerste gevecht in het Bare Knuckle Fighting Championship.

Hardy ging het gevecht in met een 6-3 professioneel MMA-record en een 2-0 boksrecord. Hij staat nu 0-1 in BKFC. De Amerikaan is vooral bekend om zijn inhaler moment bij de UFC. Waar hij tussendoor een puffer gebruikte om op adem te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws