Rapper Drake's boksfiasco! Fans kunnen hun lachen niet inhouden Nieuws
Nieuws

Rapper Drake's boksfiasco! Fans kunnen hun lachen niet inhouden

Rapper Drake's boksfiasco! Fans kunnen hun lachen niet inhouden

Rapper Drake is onderdeel van spot door een 'verschrikkelijke' boksvideoclip die ESPN online zette waarin de Canadees op de pads slaat met een onbekende trainer.

ESPN Ringside, het social media-account van het netwerk dat verantwoordelijk is voor het posten van relevante bokscontent, heeft gisteren een video geüpload van de Canadese rap superster Drake, die pads aan het slaan was met een onbekende trainer omdat dit het coolst is om te doen.

Lachen geblazen: Drake's bokskunsten zorgen voor hilariteit bij fans

Jammer genoeg waren de boksfans onder de indruk van het besluit van ESPN Ringside om deze video te posten en waren ze ronduit meedogenloos toen ze Drakes 'handen' beoordeelden, waarbij ze hem vergelijken met de UFC-grappenmaker CM Punk.:

"Sommige videos zouden privé hadden moeten blijven. Wie bestuurt dit Twitter-account?", vraagt een fan zich af. Andere fans verdedigden Drake voor zijn "redelijke" techniek. Celebrity boksen is de laatste tijd alle rage, maar het is onwaarschijnlijk dat een gevestigde rapper als Drake ooit uit eigen vrije wil de boksring zou betreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws