KSI krijgt extra tegenslag na beladen Tommy Fury gevecht: 'We pikken het niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

KSI krijgt extra tegenslag na beladen Tommy Fury gevecht: 'We pikken het niet'

KSI krijgt extra tegenslag na beladen Tommy Fury gevecht: 'We pikken het niet'

Het beroep van KSI om zijn verlies tegen Tommy Fury ongedaan te maken, is afgewezen. 'The Nightmare' stond tegenover Fury in het hoofdevenement van de DAZN x Misfits Prime Card in oktober.

De twee sociale media sterren stonden zes rondes tegenover elkaar in een grotendeels onopvallende wedstrijd die Ariel Helwani tijdens het commentaar beschreef als 'niet om aan te zien'.

Omstreden Moment in de Wedstrijd

Het meest significante moment van het gevecht vond plaats in de tweede ronde, toen 'TNT' een punt in mindering kreeg voor het meerdere keren raken van de achterkant van het hoofd van de YouTube-ster. Ondanks dat werd Tommy Fury als winnaar aangewezen op de scorekaarten, met een meerderheidsbeslissing van 57–56, 57–56, 57–57.

Controverse over de uitslag

De uitslag werd als controversieel gezien, aangezien KSI en veel fans niet konden geloven dat Fury als overwinnaar uit de bus kwam ondanks een puntvermindering. De 30-jarige noemde het resultaat een 'beroving' in zijn post-gevecht interview en verklaarde onmiddellijk beroep aan te tekenen tegen de beslissing.

Reactie van KSI's manager

Een maand na het indienen van zijn beroep heeft 'JJ' vernomen dat dit is afgewezen door de Professional Boxing Association (PBA). Mams Taylor, zijn manager, reageerde op het nieuws en bevestigde dat ze zullen blijven vechten tegen de beslissing. Volgens Michael Benson, boksredacteur van talkSPORT, zei Taylor:

"We gaan nu naar de tweede van de drie mogelijke fasen van het beroep, aangezien we blijven vechten om de beslissing van het gevecht terecht ongedaan te maken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws