Jursly Vargas, Nederlands bokswonder en Floyd Mayweather pupil 9 maart de ring in Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jursly Vargas, Nederlands bokswonder en Floyd Mayweather pupil 9 maart de ring in

Jursly Vargas, Nederlands bokswonder en Floyd Mayweather pupil 9 maart de ring in

Jursly Vargas uit Rotterdam en geboren op Curaçao is met recht de toekomst van het boksen te noemen. Het 18 jarige toptalent die traint onder bokslegende Flory Mayweather jr in Amerika gaat op 9 maart opnieuw de ring in het TJ Robinson Life Center, Hope Mills, North Carolina, Amerika.

Jursly Vargas, de 18-jarige bokser uit Rotterdam Zuid, heeft de bokswereld op zijn kop gezet door zich aan te sluiten bij Mayweather Promotions, de organisatie van bokslegende Floyd Mayweather Jr. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in de carrière van Vargas, die nu in Amerika traint onder de hoede van een van de grootste namen in de bokssport.

"Het is een droom van elke jonge bokser om onder de hoede te komen van een bokslegende als Mayweather. Voor Jursly komt deze uit," vertelde zijn vader Yenci Vargas, zelf een voormalig kickbokskampioen aan onze redactie vorig jaar.

Jursly Vargas grootste bokstalent van de laatste jaren

In zijn debuut voor Mayweather Promotions schitterde Jursly die een echt natuurtalent is en die een vooruit boksende techniek heeft die hem onderscheidt van anderen. Op 9 maart stapt hij opnieuw de ring in. Door Mayweather wordt Jursly langzaam opgebouwd naar een hoger niveau.

Jursly Vargas, Nederlands bokswonder en Floyd Mayweather pupil 9 maart de ring in

Wie de tegenstander zal zijn van Jursly is nog niet bekend gemaakt maar deze kan zich beter voorbereiden op een sterke tegenstander in Jursly. Het gevecht zal online te zien zijn via PPV.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws