Brute KO luidt einde aan bokscarrière Tyson Fury's neef Hosea Burton in Boks Nieuws
Boks Nieuws

Brute KO luidt einde aan bokscarrière Tyson Fury's neef Hosea Burton in

Brute KO luidt einde aan bokscarrière Tyson Fury's neef Hosea Burton in

Hosea Burton, de neef van Tyson Fury, heeft mogelijk het einde van zijn bokscarrière aangekondigd na een brute knock-out van Ellis Zorro afgelopen vrijdagavond.

De neef van boksicoon Tyson Fury, Burton, 34 jaar, vertelde aan de pers dat hij zou overwegen om te stoppen met boksen als hij zou verliezen van zijn tegenstander, de cruiserweight Zorro, in York Hall.

Hoewel de strijd in de eerste zes ronden nog redelijk gelijk opging, werd Burton in de zevende ronde uitgeschakeld door een enorme rechterhoek.

Beide boksers waren bedekt met bloed en begonnen te lijden onder vermoeidheid toen Zorro een sensationele finish kon neerzetten. Na Burton eerder in de ronde al op de grond te hebben gegooid, drukte Zorro hem tegen de touwen en gaf hij een wrede stoot waarmee het gevecht werd beëindigd.

Dit zou het einde van de weg voor Burton kunnen betekenen, gezien zijn opmerkingen voor de partij. Hij had gezegd: "Als ik iemand als Ellis Zorro niet kan verslaan, wat heb ik dan aan boksen? Ik kan meer geld verdienen door te werken".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws